Μεταναστευτικό, οικονομία και επενδύσεις στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη - Χάφταρ
Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Υπαρχηγό Γενικής Διοίκησης Λιβυκού Εθνικού Στρατού, Σαντάμ Χάφταρ.
Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού | Δημήτρης ΠαπαμήτσοςΣυνάντηση με τον Υπαρχηγό Γενικής Διοίκησης Λιβυκού Εθνικού Στρατού, Σαντάμ Χάφταρ είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, κατά τη διάρκεια της συνάντησης επαναβεβαιώθηκαν οι ιστορικές σχέσεις Ελλάδας και Λιβύης, ενώ συζητήθηκαν τρόποι ενίσχυσης της συνεργασίας, ιδιαίτερα στους τομείς της οικονομίας και των επενδύσεων.
Συζητήθηκε ακόμη η κοινή πρόκληση της παράτυπης μετανάστευσης και η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας στο μεταναστευτικό. Τέθηκε, επίσης, το ζήτημα οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών και η προοπτική των σχετικών συζητήσεων.
ΧΡΗΜΑ
Ποια επιδόματα θα καταβληθούν έως τα τέλη Αυγούστου από τον ΟΠΕΚΑ
05:00
ΧΡΗΜΑ
Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τις επιταγές βιβλίων στους δικαιούχους από την ΔΥΠΑ
04:00
ΧΡΗΜΑ
Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για την επιδότηση των 1.475 ευρώ κατάρτισης ανέργων στη μελισσοκομία
03:00
ΧΡΗΜΑ
Πότε ξεκινούν οι εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς σταθμούς της Αθήνας μέσω των Voucher ΕΣΠΑ
02:00
ΕΛΛΑΔΑ