ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Λοβέρδος: Η Ν.Δ. κοροϊδεύει τον εαυτό της για το ΕΣΡ

Α. Λοβέρδος: Η Ν.Δ. κοροϊδεύει τον εαυτό της για το ΕΣΡ
Ο Ανδρέας Λοβέρδος σε ομιλία του στη Βουλή EUROKINISSI

Στην αναφορά του Νίκου Δένδια ότι «μας δημιούργησε εντύπωση η θέση του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει υπέρ των δύο τροπολογιών Παππά», απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Έγινε σαφές από τη σημερινή συνέντευξη της ΝΔ για το ΕΣΡ, πως αν και “απορούν με τη στάση του ΠΑΣΟΚ”, υιοθετούν ουσιαστικά την γραμμή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Τους αναγκάζουμε τόσο αυτούς, όσο και τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, σε αναδίπλωση», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος και συνέχισε:

«Σημαντικό είναι και το ζήτημα, πως ενώ δηλώνουν ότι δεν εμπιστεύονται τις δεσμεύσεις του κ. Παππά, δείχνουν εμπιστοσύνη στο alter ego του, τον κ. Τσίπρα!!! Αν δεν κοροϊδεύουν τον εαυτό τους, μάλλον έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και “βλέπουν” διαφορές Παππά-Τσίπρα».

Ο κ. Λοβέρδος επέμεινε ότι «είναι η μόνη θεσμικά ορθή κι αξιόπιστη λύση: να αναδειχθεί ένα ΕΣΡ, κανένα μέλος του οποίου να μη γεννά υποψίες για κομματικούς ετεροκαθορισμούς. Το μαύρο στην ενημέρωση που επεδίωξε ο κ. Παππάς να επιβάλει μόνος του, δεν θα το επιβάλει σήμερα μέσω του ΕΣΡ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ