Αιχμηρή ανακοίνωση Γεροβασίλη για τις καταγγελίες Πανούση
Τη θέση ότι ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για τα καταγγελθέντα και αντ' αυτού "μοιράζει διαλόγους στα μέσα ενημέρωσης".
"Ο κ. Πανούσης θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει. Αντ’ αυτού μοιράζει «διαλόγους» στα μέσα ενημέρωσης", σημειώνει η κα Γεροβασίλη.
Και συνεχίζει: "Πρέπει ακόμα να εξηγήσει γιατί ως αρμόδιος υπουργός και πολιτικός προϊστάμενος τόσο της ΕΥΠ όσο και της αντιτρομοκρατικής δεν έδρασε άμεσα εφόσον εκτιμούσε ως σοβαρές και αξιόπιστες τις πληροφορίες στις οποίες σήμερα αναφέρεται. Είμαι βέβαιη ότι η δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης".
Η Ουκρανία ζητά από το Ισραήλ να κατασχέσει πλοίο που μεταφέρει «κλεμμένα» ουκρανικά σιτηρά
18:41
Η selfie του Κόουλ Άλεν στον καθρέφτη του ξενοδοχείου 30 λεπτά πριν την επίθεση στο δείπνο του Τραμπ
18:33
Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί απομάκρυναν τον φοιτητή που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι του (vid)
18:24
«Τα όπλα τα αγόρασα από Ρομά, δεν με έλεγξε ο φύλακας στον ΕΦΚΑ» - Όσα κατέθεσε ο 89χρονος στην ΕΛΑΣ
18:16