«Πυρά» Δούκα σε Καιρίδη: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ»
Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας
INTIME NEWS/ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΘΩΜΑΪΣ«Πυρά» κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας κατηγορώντας τον για διατεταγμένη υπηρεσία καθώς - όπως αναφέρει σε ανάρτηση του- σε διάστημα μόλις δύο ημερών ο Δημήτρης Καιρίδης εξαπέλυσε σε βάρος του τρεις ακραίους χαρακτηρισμούς.
Αναλυτικότερα ο Δήμαρχος Αθηναίων σε ανάρτηση που προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/06) αναφέρθηκε στους χαρακτηρισμούς που έκανε ο Δημήτρης Καιρίδης στο πρόσωπο του.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημάρχου Αθηναίων
«Σε διατεταγμένη υπηρεσία, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης μέσα σε δύο μέρες εξαπέλυσε τρεις ακραίους χαρακτηρισμούς εναντίον μου. Όσοι διαφωνούμε πολιτικά μαζί τους είμαστε «αποτυχημένοι», «περιθώριο» και «τίποτα».
Ο εκφασισμός της πολιτικής ζωής από τους «άριστους» της κυβέρνησης σε όλο του το μεγαλείο. Όσο για την Αθήνα, ας μην την πιάνουν στο στόμα τους.
Ευτυχώς, άφησε πίσω της την περιπέτεια του Μεγάλου Περίπατου και τους αυτοσχεδιασμούς στη Βασιλίσσης Όλγας και αλλάζει σελίδα.ΥΓ. Το αμφιθέατρο των 1000 θέσεων το ξηλώσατε στο Ζάππειο.
Τα λεφτά ποιος τα πληρώνει; Για αυτό πρέπει να αποτελέσουν γρήγορα παρελθόν.»
Μήνυμα 112 για τη φωτιά στα Σπάτα: «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
16:04
Το παρασκήνιο των συνομιλιών στην Ελβετία: Οι απειλές, οι «γκρίνιες» και οι όροι του Ιράν
15:58
Νέα φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση στη Βοιωτία
15:56
Κρήτη: Στην φυλακή ο 27χρονος για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 23χρονη
15:48