Τον Κουτρομάνο προτείνει για πρόεδρο του ΕΣΡ ο Βούτσης
Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης πρότεινε τον πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου Αθανάσιο Κουτρομάνο για πρόεδρο του ΕΣΡ.
«Σήμερα είμαστε απολύτως ώριμοι, έχουν απαντηθεί σειρά ζητημάτων που είχαν τεθεί και είμαστε ώριμοι να περάσουμε στη συγκρότηση του ΕΣΡ», ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης παρουσιάζοντας τη συμβιβαστική πρόταση με την οποία προτείνεται για τη θέση του προέδρου ο Αθανάσιος Κουτρομάνος και αντιπρόεδρος ο Ροδόλφος Μορώνης.
Ο πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε τα μέλη της Διάσκεψης για τη δήλωση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής και Ενημέρωσης Νίκου Παππά στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σύμφωνα με την οποία το ΕΣΡ είναι αποκλειστικά αρμόδιο για τη διεξαγωγή διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Ο αριθμός των αδειών θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης και ευρύτερων συναινέσεων μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και κυρίως της Νέας Ανεξάρτητης Αρχής.
Νωρίτερα ο Νίκος Βούτσης ενημέρωσε ότι αυτή θα είναι η τελευταία διάσκεψη με αντικείμενο τη συγκρότηση του ΕΣΡ.
Πλησιάζουν τους 600 οι νεκροί από το σεισμό στη Βενεζουέλα - Αγωνία στα συντρίμμια
15:38
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο για 5 Περιφέρειες – Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα η Πυροσβεστική
15:34
Γερμανία: Ισόβια για τον δράστη της επίθεσης στη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Μαγδεμβούργο
15:31
Μίνα Παπαθεοδώρου -Βαλυράκη: Την Κυριακή (28/06) η έκθεση στο Λουτράκι με αφορμή το Ράλι Ακρόπολις
15:26