Μαρινάκης για Αβραμόπουλο: «Όταν σε καλούν οι Αρχές, πρέπει να ανταποκρίνεσαι»
Ο Παύλος Μαρινάκης
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΣαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις Αβραμόπουλου, που ανέφερε ότι κλήθηκε από τις βελγικές αρχές, αλλά δε θεώρησε σκόπιμο να παρουσιαστεί, πήρε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, αναφέροντας ότι «όταν σε καλούν οι αρχές πρέπει να ανταποκρίνεσαι»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας επίσης τη δήλωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κρατούσε το ένταλμα σύλληψής του «στο συρτάρι για δύο με τρεις ημέρες» και πως ο ίδιος ενημερώθηκε σχετικά από το Μέγαρο Μαξίμου, ανέφερε χακτηριστικά: «Κάτι τέτοιο δεν ισχύει»
«Ακολουθήθηκε η διαδικασία και εντός 24 ωρών το ένταλμα διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα», τόνισε.
Ερωτηθείς, αν τίθεται ζήτημα παραίτησης του κ. Αβραμόπουλου, απάντησε: «δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο», ενώ στο ερώτημα αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος τόνισε ότι «ο μόνος που αποφασίζει ποιος θα είναι υποψήφιος θα είναι ο πρωθυπουργός».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δημήτρης Αβραμόπουλος: «Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν κερατά - Άκυρο το ένταλμα σύλληψης»
Πηγές υπ. Προστασίας του Πολίτη για Αβραμόπουλο: Εντός 24 ωρών το ένταλμα στον αρμόδιο εισαγγελέα
Αβραμόπουλος για ένταλμα: «Θα κινηθώ θεσμικά, πολιτικά και νομικά» - Γαλάζιος «πονοκέφαλος»
Ισπανία: 45.000 στρέμματα κάηκαν στη Σαραγόσα- Θα χρειαστούν «μέρες για να τεθεί υπό έλεγχο» η φωτιά
17:07
Συναγερμός για φωτιά στο Βλαχόπουλο Μεσσηνίας - Μήνυμα από το 112 για ετοιμότητα
17:02
Βρετανία και Σουηδία θα προμηθεύσουν την Ουκρανία με 16 μαχητικά αεροσκάφη
17:00
Επισήμως ο Πολάκης πίσω στο ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοινώθηκε η επανένταξή του στην Κ.Ο.
16:50