Σπ. Λυκούδης: Υπάρχει το πολιτικό πλαίσιο για τη συγκρότηση του ΕΣΡ
Στην ανάγκη να καταλήξει η Διάσκεψη σε απόφαση αναφέρθηκε ο Σπύρος Λυκούδης από το Ποτάμι και πρόσθεσε ότι το ζήτημα έχει αρχίσει να κουράζει την κοινωνία.
«Εμείς έχουμε έρθει με διάθεση για συνεννόηση», είπε και τόνισε: «Εμείς εκθέσαμε ενστάσεις, αντιρρήσεις και πολεμικές σε όσα διαφωνούσαμε και όπου πιστεύαμε ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε το κάναμε. Δεχθήκαμε και κριτική. Αλλά θέλαμε να είμαστε συνεπείς απέναντι στις στοιχειώδεις συνταγματικές υποχρεώσεις».
Ο κ. Λυκούδης αναφέρθηκε και στη συμβολή του προέδρου της Βουλής και πρόσθεσε ότι μετά και τις διαβεβαιώσεις που έδωσε ο κ. Βούτσης, υπάρχει το πολιτικό πλαίσιο για τη συγκρότηση του ΕΣΡ. Παράλληλα, ζήτησε από τη Διάσκεψη να δει θετικά την πρόταση του Ποταμιού, να είναι πρόεδρος του ΕΣΡ ο Μιχάλης Σταθόπουλος.
Ανέφερε ωστόσο, ότι αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με τον κ. Κουτρομάνο, που είναι σεβαστός παράγοντας του δημόσιου βίου, αλλά όπως είπε, ο Μιχάλης Σταθόπουλος μπορεί να δώσει άλλη πνοή στις συναινετικές προσπάθειες. Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν θέτει βέτο το Ποτάμι.
ΕΟΔΥ: Δύο νέοι θάνατοι και 12 ασθενείς σε ΜΕΘ από τον ιό του Δυτικού Νείλου
12:39
Θεοδωρικάκος: Μέχρι το τέλος του έτους το καθεστώς για την εξωστρέφεια των ΜμΕ ύψους 150 εκατ. ευρώ
12:25
Επένδυση του EOS Hellenic Renaissance Fund II (EHRF II) στην UTC International Transport
12:24
Μέγκαν Μαρκλ: Για παιδική πορνογραφία κατηγορείται ο πατέρας της Τόμας - Τον κατήγγειλε ο γιος του
12:22