Αποχώρησε από τους Δημοκράτες η Θεοδώρα Τζάκρη - Αιχμές κατά Κασσελάκη για «αρχηγισμό»
Η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Στέφανος Κασσελάκης
INTIME NEWSΤην αποχώρησή της από το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη «Δημοκράτες» ανακοίνωσε η Θεοδώρα Τζάκρη.
Αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές στον πρόεδρο του κόμματος έκανε λόγο για μία «κινηματική προσπάθεια» που εξελίχθηκε σε «αρχηγικό κόμμα», που μάλιστα χωρά «στο κάδρο των συνομιλητών του ό,τι πιο ακροδεξιό και ακρονεοφιλελεύθερο έχει γνωρίσει η μεταπολιτευτική Ελλάδα και αυτό δεν είναι άλλο από το καθεστώς Μητσοτάκη και τους πρόθυμους υπηρέτες του».
«Υπάρχουν κόκκινες γραμμές» έγραψε στην ανακοίνωσή της η κα Τζάκρη, την οποία και δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Ο Στέφανος Κασσελάκης νομιμοποιεί μία προφανή δεξιά απόκλιση, κάτι που με υποχρεώνει άμεσα να παραιτηθώ από Αντιπρόεδρος και μέλος των «ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ» και να υπερασπιστώ την δομημένη επί δεκαετίες σοσιαλιστική αντιδεξιά μου ταυτότητα» ανέφερε μεταξύ άλλων.
«Δεν έχω τη δύναμη να αντιμετωπίσω την ΑΙ»: Νέοι Γάλλοι στρέφονται στα χειρωνακτικά επαγγέλματα
18:06
Η «μάχη» του αλγόριθμου: Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για την AI στην αγορά εργασίας
17:56
Ιράν: Εντατικές διαβουλεύσεις για τα Στενά του Ορμούζ - Υπό όρους η επανέναρξη των συνομιλιών με ΗΠΑ
17:50
Διαψεύδει ότι απέκτησε ακίνητο σε πλειστηριασμό ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάσος Νικολαΐδης
17:40