Το αντίο της Άννας Διαμαντοπούλου στη μητέρα της: «Όσο υπάρχουμε, θα υπάρχεις κι εσύ μέσα μας»
Η Άννα Διαμαντοπούλου στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΑντίο στην μητέρα της η οποία έφυγε από τη ζωή θέλησε να πει με μία ανάρτηση η Άννα Διαμαντοπούλου. «Η μάνα είναι η ρίζα κάθε ανθρώπου. Κι όσο μεγάλος κι αν είσαι, η απώλειά της είναι πάντα ένας ξεριζωμός», έγραψε η Ελληνίδα πολιτικός στο Facebook.
H ίδια αναφέρθηκε ακόμη στα δύσκολα τελευταία χρόνια όπου η ασθένειά της σε συνδυασμό με την άνοια δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερα την καθημερινότητά της. «Είχα τη μεγάλη τύχη -και δεν την έχουν όλοι οι άνθρωποι- να μπορώ να την έχω κοντά μου και να τη φροντίσω όσο καλύτερα μπορούσα, με όλες μου τις δυνάμεις. Είναι κάτι που θα κουβαλώ πάντα μέσα μου», πρόσθεσε ακόμη. Η ανάρτηση κλείνει με τη φράση: «Καλό ταξίδι, μανούλα μου. Σε ευχαριστώ για όσα έκανες για μας αλλά και για πολλούς άλλους ανθρώπους. Όσο υπάρχουμε, θα υπάρχεις κι εσύ μέσα μας».
Στη Σαουδική Αραβία ο Μητσοτάκης - Συνάντηση με τον Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν
14:55
Pizza Fan: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις - Δεν υπάρχουν απολύσεις αυτή τη στιγμή» λέει ο Καραγκούνης
14:48
Συνελήφθη 45χρονη υπεύθυνη μπαρ που σέρβιρε αλκόολ σε σχολικό πάρτι
14:43
Ιράν: Φόβοι για ελλείψεις φυσικού αερίου τον χειμώνα – Έκκληση για μείωση της κατανάλωσης κατά 10%
14:38