ΚΚΕ: Καταδικάζουμε τις απειλές σε βουλευτές ΝΔ που αξιοποιούνται ως άλλοθι για την κρατική καταστολή
Τις απειλές σε βάρος βουλευτών της ΝΔ καταδικάζει το ΚΚΕ, τονίζοντας ότι χρησιμοποιούνται ως «άλλοθι για την ένταση της κρατικής καταστολής».
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του, «καταδικάζει τις απειλές σε βάρος βουλευτών της ΝΔ που, όπως πολλές φορές έχουμε τονίσει, αξιοποιούνται ως άλλοθι για τη συκοφάντηση των αγώνων και για την ένταση της κρατικής καταστολής».
«Αυτή η κρατική καταστολή είναι που οδηγεί και στα απάνθρωπα κι αποτρόπαια περιστατικά, όπως η δολοφονία του 20χρονου στο 'Αργος από αστυνομικούς, για την οποία η κατά τα άλλα λαλίστατη ΝΔ και τα στελέχη της δεν έχουν βγάλει άχνα» σημειώνει, καταλήγοντας, η ανακοίνωση του κόμματος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ για θάνατο εγκαυματία: «Εως εδώ, όχι άλλα Τέμπη, Βιολάντες και Ασπρόπυργοι»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κουτσούμπας: Δυνατό ΚΚΕ για να πάψει η επιβίωση να είναι challenge, για να γίνει η ζωή δικαίωμα!
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Netcompany: Υποστηρίζει τη Eurostat στην παραγωγή αξιόπιστων στατιστικών για όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση
10:56
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Όμιλος Fourlis: Από τον μετασχηματισμό στη δημιουργία αξίας - Πωλήσεις €785–800 εκατ.
10:50
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δούκας για Γκράβα: «Αδιανόητα πράγματα, μάθαμε το πόρισμα του ΤΕΕ από τις εφημερίδες»
10:45
ΚΟΣΜΟΣ
Αυστραλία: Έχασε και το δεύτερο πόδι της η βουλευτής που δέχτηκε επίθεση - Τι αναφέρει ο σύζυγός της
10:41
TECH