Ο Δένδιας συναντήθηκε με τον πιλότο του F-16 που πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη
Ανανεώθηκε:
Με τον πιλότο που με ψυχραιμία προσγείωσε το F-16 στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου μετά από βλάβη που παρουσίασε συναντήθηκε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας. «Υποδέχθηκα σήμερα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τον Διοικητή της 335 Μοίρας της 115 Πτέρυγας Μάχης, Αντισμήναρχο (Ι) Γεώργιο Χατζόπουλο, παρουσία των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ, ΓΕΑ και Τακτικής Αεροπορίας» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Άμυνας.
Και συμπλήρωσε:
«Του εξέφρασα τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον εξαιρετικό επαγγελματισμό, την ψυχραιμία και την αποφασιστικότητα που επέδειξε, καταφέρνοντας να προσγειώσει με ασφάλεια το μαχητικό αεροσκάφος #F16 που χειριζόταν, παρά τη σοβαρή βλάβη που παρουσίασε, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου».
Μάλιστα, στην ανάρτησή του σε κοινωνικά δίκτυα για τη συνάντηση, ο Νίκος Δένδιας χαρακτήρισε τον αντισμήναρχο Γεώργιο Χατζόπουλο «χαρακτηριστικό παράδειγμα του υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης, επιχειρησιακής ετοιμότητας και αφοσίωσης» που διακρίνουν τους Έλληνες πιλότους.
Εκτός νόμου οι Φρουροί της Επανάστασης στην Βρετανία
14:51
Φραγκούλης - Καρασούλος στο Επί Σκηνής: «Είμαστε μια πατρίδα, μια άγκυρα ο ένας για τον άλλο»
14:39
Ο Σαμ Νιλ και το «Jurassic Park»: Η ταινία που άλλαξε για πάντα τον κινηματογράφο
14:28
Πάτρα: Ατύχημα με πατίνι για 13χρονο - Στο νοσοκομείο με εγκαύματα και κατάγματα
14:23