Απαγόρευση συναθροίσεων για την επίσκεψη Ομπάμα
Στο μέτρο της απαγόρευσης συναθροίσεων και πορειών σε περιοχές που βρίσκονται κοντά στα σημεία όπου θα βρίσκεται ο πρόεδρος Ομπάμα, προχωρά η ελληνική αστυνομία.
Το συγκεκριμένο μέτρο έχει εφαρμοστεί και άλλες φορές σε επισκέψεις μεγάλων ξένων ηγετών με τελευταία φορά την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου.
Η απαγόρευση δεν αφορά στην κίνηση των οχημάτων αλλά μόνο στις συναθροίσεις.
Οι δυο συγκεντρώσεις έξω από το Πολυτεχνείο αλλά και στην Ομόνοια θα γίνουν κανονικά αλλά αν οι συγκεντρωμένοι δεν θα μπορούν να πορευτούν προς την αμερικάνικη πρεσβεία καθώς οι δρόμοι θα είναι ανοιχτοί μόνο μέχρι την Πανεπιστημίου και Αμερικής.
Η απαγόρευση θα ισχύει μέχρι την Τετάρτη στις 4 το απόγευμα.
Απαγόρευση όμως θα υπάρχει και για συναθροίσεις στην περιοχή της Βουλής και στο Καβούρι καθώς ο πρόεδρος Ομπάμα θα μείνει στον Αστέρα Βουλιαγμένης.
Σορός γυναίκας εντοπίστηκε σε ακτή της Σάμου - Αποβιβάστηκαν 40 μετανάστες, συνελήφθη ο διακινητής
21:26
Σε εξέλιξη η συνάντηση Τραμπ - Νετανιάχου: «Το συντομότερο η β' φάση του σχεδίου για τη Γάζα»
21:17
Τραμπ: Θύμωσα πολύ όταν με ενημέρωσε ο Πούτιν για την επίθεση στην κατοικία του
21:07
Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο στη λογική «να μη σπάσει το μέτωπο»
20:55