Συνάντηση Αλ. Τσίπρα - Ν. Αναστασιάδη την Τετάρτη στο Μαξίμου

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, θα έχει την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 18:30 στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Στην συνάντηση των δύο πλευρών θα συμμετέχει ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς και ο Κύπριος ομόλογός του, Ιωάννης Κασουλίδης.
Σύμφωνα με δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Νίκου Χριστοδουλίδη, ο κ. Αναστασιάδης θα ενημερώσει τον έλληνα πρωθυπουργό για τις διαπραγματεύσεις που έγιναν στην Ελβετία για το Κυπριακό.
Ο κ. Χριστοδουλίδης ενημέρωσε ακόμη πως στην συνάντηση οι δύο πολιτικοί αρχηγοί θα ανταλλάξουν απόψεις ενόψει των διαπραγματεύσεων, που θα γίνουν στην Ελβετία από την Κυριακή 20 Νοεμβρίου μέχρι και τις 22 του μηνός.
Κατά την παραμονή του στην Αθήνα ο πρόεδρος της Κύπρου θα συναντηθεί ακόμη με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο αλλά και τους αρχηγούς των ελληνικών κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Ποιοι δικαιούνται απαλλαγή ΕΝΦΙΑ για τα έτη 2023 και 2024 - Πάνω από 110.000 ωφελούμενοι
19:43-(1)-(1).jpg?t=fOtInCNyMZ73cOu5adpOEg)
Θεσσαλονίκη: Νεκρός μέσα στo φορτηγό του εντοπίστηκε 57χρονος Σέρβος
19:34
Η Σουηδία θα επιτρέψει στους εκπαιδευτικούς να ψάχνουν τις σχολικές τσάντες
19:25
Νομικού: Δεν έχουμε ενδείξεις για έκρηξη στο υποθαλάσσιο ηφαίστειο του Κολούμπου
19:16