ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Κουμουτσάκος: Η χώρα δεν έχει ούτε την κυβέρνηση, ούτε τον πρωθυπουργό που της αξίζει

Γ. Κουμουτσάκος: Η χώρα δεν έχει ούτε την κυβέρνηση, ούτε τον πρωθυπουργό που της αξίζει
EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τις δηλώσεις του κυβερνητικού Εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, σχολίασε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, επισημαίνοντας ότι «η χώρα δεν έχει ούτε την κυβέρνηση, ούτε τον πρωθυπουργό που της αξίζει».

«Η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την σημαντική επίσκεψη του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα. Τόσο σε επίπεδο ουσίας, όσο και σε επίπεδο εικόνας πέρασε κάτω από τον πήχη» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε: «Όλοι οι Έλληνες είδαν ότι η χώρα δεν έχει ούτε την κυβέρνηση ούτε τον πρωθυπουργό που της αξίζει. Και γι’ αυτό, δεν νομιμοποιείται να επιτίθεται στην αντιπολίτευση, η οποία αντιμετωπίζει όλα τα ζητήματα με μόνο γνώμονα το εθνικό συμφέρον».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος αναφέρθηκε και στην οικονομία λέγοντας χαρακτηριστικά: «αυτό ισχύει και για την οικονομία και για το προσφυγικό. Ισχύει και για την υπόθεση του χρέους και των πρωτογενών πλεονασμάτων, που – όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης – πρέπει να ρυθμιστεί το ταχύτερο».

«Κάτι τέτοιο μπορεί να προκύψει, όχι μόνο ως αποτέλεσμα της βοήθειας άλλων, αλλά και ως επιβράβευση των δικών μας συνειδητών μεταρρυθμιστικών προσπαθειών. Άλλωστε, αυτό υποδεικνύουν όλοι στον κ. Τσίπρα. Ας μην προσποιείται, λοιπόν, πως δεν ακούει», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ