Κυπριακό: Για ανάγκη λύσης χωρίς ρήτρες και δεσμεύσεις μίλησε η Φ. Γεννηματά
Τη δεδομένη αμέριστη συμπαράσταση στον Κυπριακό λαό επανέλαβε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, με τον οποίο συναντήθηκε την Πέμπτη.
Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξέφρασε για άλλη μια φορά τη συμπαράστασή της στις προσπάθειες της πολιτικής ηγεσίας για εξεύρεση μίας δίκαιης, βιώσιμης και λειτουργικής λύσης στα προβλήματα που δημιούργησε η τουρκική εισβολή.
Παράλληλα, έκανε λόγο για την ανάγκη «μιας λύσης που θα είναι σύμφωνη με το διεθνές δίκαιο και το ευρωπαϊκό κεκτημένο χωρίς ρήτρες και δεσμεύσεις, που θα είναι άδικες για τα δικαιώματα της πλειοψηφίας και μπορεί να οδηγήσουν σε δυσκολίες στη λειτουργία του ομοσπονδιακού σχήματος και σε αδιέξοδο».
Στη συνάντηση κατά την οποία έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, για το περιεχόμενο και την πορεία των συνομιλιών, παραβρέθηκαν ο υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, ο υπεύθυνος του Τομέα Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Υποδομών της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης, η αν. γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Σουλαδάκη, ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Όθωνας και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Βοσδογάνης.
Οι 10 τηλεοπτικές σειρές του 2025 που ακόμα προλαβαίνεις να δεις
13:00
Τζένιφερ Άνιστον - Τζιμ Κέρτις: Το «ευχαριστώ» για τη χρονιά που τους έφερε κοντά και οι «εκπλήξεις» το 2026
12:50
Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Πότε κάνουν «πρεμιέρα» - Πόσο θα διαρκέσουν
12:40
Ιωάννινα: Πατέρας έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του και συνελήφθη
12:31