Η ομιλία του Ομπάμα που δεν κάλυψαν τα Μέσα (vid)
Λίγη ώρα πριν ο Μπαράκ Ομπάμα πραγματοποιήσει την ιστορική του ομιλία στο Κέντρο Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος» και επισκεφθεί την Ακρόπολη παρέθεσε μία «κλειστή» τελετή στον Αστέρα Βουλιαγμένης προς τιμήν των εργαζομένων της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα.
Η τελετή κατάφερε να κρατηθεί μυστική από τον Τύπο ωστόσο σήμερα διέρρευσαν δύο βίντεο. Ο Αμερικανός πρόεδρος δέχθηκε, σύμφωνα με το ethnos.gr, το προσωπικό της πρεσβείας στην αυλή του πολυτελούς ξενοδοχείου, στο οποίο διέμενε. «Ήταν φανταστικός, προσιτός, ευδιάθετος και χαμογελαστός» είπε άτομο που βρισκόταν στην τελετή.
Γνωστός για το επικοινωνιακό του χάρισμα ο Αμερικανός Πρόεδρος διακρίνεται στα βίντεο ιδιαίτερα ορεξάτος. Στο τέλος της ομιλίας του έσπευσε να χαιρετίσει το προσωπικό και τα παιδιά που βρίσκονταν στο χώρο και έβγαλε φωτογραφίες μαζί τους. Στη συνέχεια πήρε αγκαλιά δύο πιο μικρά και μάλιστα επειδή το ένα έκλαιγε προσπάθησε να το ηρεμήσει.
Συντάξεις χηρείας: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νέο πλαίσιο
00:30
Αγγλία - Αργεντινή 1-2: Στον τελικό του Μουντιάλ η Αλμπισελέστε
00:03
Βανς: Το Ισραήλ χάνει τη μάχη της κοινής γνώμης στις ΗΠΑ
23:59
Θεσσαλονίκη: 37χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικούς και προκάλεσε φθορές σε δύο περιπολικά με γκασμά
23:54