«Ελπίδα ή περιπέτειες»: Το σχόλιο Χατζηδάκη για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός
Ο Κωστής Χατζηδάκης
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSIΑποτέλεσμα «μιας σοβαρής και νοικοκυρεμένης πολιτικής» χαρακτήρισε ο Κωστής Χατζηδάκης τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην 90η ΔΕΘ.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνηση, σχολίασε, σε ανάρτησή του μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του πρωθυπουργού, ότι το μήνυμα που «θα έπρεπε να κρατήσουμε πάνω από όλα από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη» είναι το: «Ελπίδα ή περιπέτειες».
«Το πακέτο μέτρων που παρουσιάστηκε είναι αποτέλεσμα μιας σοβαρής και νοικοκυρεμένης πολιτικής. Και αφορά, στο μέτρο του δυνατού, όλους τους Έλληνες» σημείωσε.
«Αυτή η πολιτική μπορεί να κρατήσει το εθνικό σκάφος σταθερό»
«Αυτή η σοβαρή πολιτική είναι που μπορεί να κρατήσει το εθνικό σκάφος σταθερό σε δύσκολους καιρούς, να ανεβάσει ακόμα πιο πολύ την οικονομία και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την κοινωνική πολιτική» ανέφερε στην ανάρτησή του ο κ. Χατζηδάκης.
«Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει ούτε με πολιτικές σαπουνόφουσκες ούτε με αστάθεια. Θα ήταν κρίμα οι εθνικές επιτυχίες των τελευταίων ετών να πάνε χαμένες. Και δεν θα πάνε» κατέληξε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης: Επίδομα 500 ευρώ στο Δημόσιο, 400 ευρώ ενίσχυση σε συνταξιούχους - Στα 1.000 ο κατώτατος
Μήνυμα Μητσοτάκη για εκλογές: «Από τη συμφωνία αλήθειας, υπογράφω συμφωνία προόδου και ευημερίας»
Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στα μέτρα Μητσοτάκη: «Πανικόβλητος ξηλώνει τους δικούς του νόμους»
22:55
«Αισιόδοξος, έτοιμος και αποφασισμένος όσο ποτέ» - Το σχόλιο Μητσοτάκη μετά τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ
22:43
«Ελπίδα ή περιπέτειες»: Το σχόλιο Χατζηδάκη για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός
22:31
Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Τα σημαντικότερα μέτρα και παρεμβάσεις - Χρονοδιάγραμμα και μήνυμα εκλογών
22:20