Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Ερντογάν για Κυπριακό και προσφυγικό
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Οι δύο άνδρες συζήτησαν τις εξελίξεις στο Κυπριακό, αλλά και το θέμα του προσφυγικού, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με πηγές της ελληνικής κυβέρνησης, οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις εν εξελίξει συνομιλίες στο Κυπριακό, αλλά και τη διαδικασία που ακολουθείται. Συμφώνησαν δε, να ξαναμιλήσουν τις επόμενες ημέρες, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.
Στο θέμα του προσφυγικού, ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας φέρεται, από τις ίδιες πηγές, να χαρακτήρισε αναγκαία την ευρω-τουρκική συμφωνία, ενώ δήλωσε στον συνομιλητή του ότι στηρίζει το αίτημα της Άγκυρας να πάρει από την Ε.Ε. αυτά που δικαιούται.
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (27 Δεκεμβρίου)
06:30
ΧΡΗΜΑ
Ανοιχτά αύριο Κυριακή (28/12) τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ
06:00
ΧΡΗΜΑ
Πρόγραμμα ΔΥΠΑ:Τι καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
05:00
ΧΡΗΜΑ
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου
04:00
ΧΡΗΜΑ