Μ. Βαρβιτσιώτης: Δεν βλέπω κοντά εκλογές παρότι θα το ευχόμουν
«Διαφωνώ με τον τρόπο με τον οποίο έχει διαχειριστεί το προσφυγικό η κυβέρνηση έως σήμερα. Έχει αποτύχει σε όλα τα επίπεδα», δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και προσθέτει ότι «έχουν εγκλωβιστεί περίπου 70 χιλιάδες άνθρωποι στη χώρα μας και δεν έχουμε καταφέρει να επιταχύνουμε τους ρυθμούς της απονομής ασύλου και δεν έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή όλων των κέντρων φιλοξενίας και κράτησης».
«Δυστυχώς ακόμη δεν έχουν φτιαχτεί τα κλειστά κέντρα κράτησης τα οποία είχαν συναποφασιστεί στη σύνοδο των πολιτικών αρχηγών, εδώ και περίπου ένα χρόνο, και η κυβέρνηση αρνείται να υλοποιήσει αυτή τη δέσμευσή της» σημειώνει ο βουλευτής της ΝΔ σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Για το ζήτημα του χρέους εκτιμά ότι «δεν είμαστε κοντά σε μία ρύθμισή του έως το Δεκέμβριο», υποστηρίζει ότι το χρέος «δεν είναι το βασικό πρόβλημα της οικονομίας μας», ενώ για το ενδεχόμενο να υπάρξει εθνική ομάδα διαπραγμάτευση για τη ρύθμισή του δηλώνει ότι «είμαστε πολύ μακριά από κάτι τέτοιο».
«Δεν βλέπω κοντά εκλογές παρά το ότι θα το ευχόμουν» τόνισε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και συμπλήρωσε «δεν βλέπω σήμερα το κυβερνητικό σχήμα ή την κυβερνητική πλειοψηφία μέσα στη βουλή να κινδυνεύει».
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52