ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος εκπρόσωπος της ΝΔ ο Βασίλης Κικίλιας

Νέος εκπρόσωπος της ΝΔ ο Βασίλης Κικίλιας
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σε θερμό κλίμα μεταξύ «πρώην και νυν» πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων του Γιώργου Κουμουτσάκου στο Βασίλη Κικίλια στο επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας.

Στην πρώτη του ομιλία από το βήμα του εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε πως «στόχος είναι να περάσουμε το μήνυμά μας στις κοινωνικές μάζες που διψούν για ελπίδα και όχι μόνο η απάντηση στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης. Η νέα ελπίδα είναι η αλήθεια και αυτό θα υπηρετήσουμε».

kikilias3

Πηγή: Eurokiniss/Γιάννης Παναγόπουλος

Ο νέος εκπρόσωπος της ΝΔ, συνέχισε τις δηλώσεις του ευχαριστώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιλογή του και επισημαίνοντας τον ρόλο του συντονιστή του στρατηγικού σχεδιασμού και της επικοινωνιακής ομάδας της ΝΔ, Τάκη Θεοδωρικάκου καθώς και του διευθυντή του γραφείου Τύπου, Μακάριου Λαζαρίδη.


Το δικό του «ευχαριστώ» εξέφρασε βέβαια και ο πρώην εκπρόσωπος Γιώργος Κουμουτσάκος, λέγοντας ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του «επιχείρησε να υποστηρίξει και να αναδείξει στον κόσμο και στην κοινή γνώμη την προσπάθεια που ξεκίνησε με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για μία αναζωογονημένη, σύγχρονη ΝΔ, προτάσσοντας την αξία των επιχειρημάτων και τη δύναμη των θέσεων».

kikilias4

Πηγή: Eurokiniss/Γιάννης Παναγόπουλος

Ο κ. Κουμουτσάκος, ο οποίος αναβαθμίστηκε σε «σκιώδη υπουργό» Εξωτερικών, μίλησε και για τον νέο του ρόλο, λέγοντας πως η ευθύνη που καλείται να επωμιστεί είναι βαριά, την ώρα που «συνωστίζονται στον εθνικό ορίζονται κρίσιμα ζητήματα, το κυπριακό, τα ελληνοτουρκικά, οι σχέσεις με Αλβανία, και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον διεθνούς ευρωπαϊκής και περιφερειακής αβεβαιότητας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ