ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζανακόπουλος: Τα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται για διαγωνισμό ατάκας

Τζανακόπουλος: Τα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται για διαγωνισμό ατάκας
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Η ελληνική κυβέρνηση τοποθετείται πάντα σε επιβεβαιωμένα γεγονότα. Ειδικά στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, όπως οι χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, η δέουσα στάση προϋπέθετε την επιβεβαίωση της είδησης και φυσικά την επίσημη μετάφραση», υπογραμμίζει, σε δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Η επιβεβαίωση της είδησης ήρθε μετά το πέρας της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Σε κάθε περίπτωση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε την πάγια και σαφή θέση της χώρας στο ζήτημα της Συνθήκης της Λωζάνης. Θέση η οποία έχει επαναληφθεί σε όλους τους τόνους, τόσο από τον πρωθυπουργό όσο και από τον υπουργό Εξωτερικών» τονίζει ο κ. Τζανακόπουλος και συνεχίζει:

«Τα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται ούτε για παιχνίδια, ούτε για διαγωνισμό ατάκας. Χρειάζεται σύνεση και σοβαρότητα, αρετές τις οποίες στερείται η ΝΔ και ο εκπρόσωπος της. Αν κάποιος χρειάζεται να σοβαρευτεί αυτή είναι η ΝΔ αλλά και το ΠΑΣΟΚ που τοποθετήθηκε δια του εκπροσώπου του στο ίδιο κλίμα. Επαναλαμβάνουμε: Η ΝΔ είναι επικίνδυνη για τη χώρα, όχι για την κυβέρνηση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ