ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερώτηση Νικολόπουλου στον Τσίπρα για την υπόθεση Πανούση

Ερώτηση Νικολόπουλου στον Τσίπρα για την υπόθεση Πανούση
O Νικολόπουλος σε προηγούμενη συνέντευξη Τύπου Eurokinissi

Να μην περάσει στα «ψιλά» η υπόθεση Πανούση και να πάρει θέση εκτός από τη δικαιοσύνη και η κυβέρνηση, ζητά ο συνεργαζόμενος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Νίκος Νικολόπουλος.

Με ερώτηση προς τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη που κατέθεσε στη Βουλή, ο Νίκος Νικολόπουλος υποστηρίζει ότι τυχόν διασύνδεση κομματικών ή και κυβερνητικών στελεχών με την τρομοκρατία και το ποινικό έγκλημα, εγείρει μείζον πολιτικό ζήτημα. «Ο Γ. Πανούσης αυτά που λέει τα εννοεί. Κι αυτά που λέει είναι εξόχως ανησυχητικά. Δεν είναι «αστείο» ένας πρώην Υπουργός αρμόδιος για τη δημόσια ασφάλεια να λέει πως τέσσερα πολιτικά πρόσωπα, αλλά και υπηρεσιακά στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (ορισμένα από αυτά με παρουσία στο υπουργείο Δικαιοσύνης) είχαν αναπτύξει στενές σχέσεις με κρατούμενους ποινικούς και αντιεξουσιαστές. Ορισμένοι από αυτούς – κατά τον Γ. Πανούση – τους επισκέπτονταν συχνά κυρίως στις φυλακές Κορυδαλλού και δεσμεύονταν για διάφορες ευνοϊκές ενέργειες στα αιτήματά τους ή για ειδική μεταχείρισή τους», αναφέρει.

Σημειώνει δε, πως ο Γιάννης Πανούσης δεν έμεινε μόνο στις καταγγελίες γιατί τότε θα μπορούσαν κάποιοι να τον κατηγορήσουν πως πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα και μάλιστα για ένα εξαιρετικά ευαίσθητο ζήτημα, το οποίο εκ των πραγμάτων έχει και διεθνείς προεκτάσεις.

Νωρίτερα το πρωί ο κ. Νικολόπουλος προϊδέασε για τις ενέργειές του με τουιτάρισμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ