ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Κουμουτσάκος: Η χώρα χρειάζεται το ταχύτερο πολιτική αλλαγή

Γ. Κουμουτσάκος: Η χώρα χρειάζεται το ταχύτερο πολιτική αλλαγή
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

"Η χώρα χρειάζεται το ταχύτερο πολιτική αλλαγή. Και η πολιτική αλλαγή στις δημοκρατίες επιτυγχάνεται με εκλογές", δήλωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

"Στη χώρα συσσωρεύονται αδιέξοδα, λόγω της αδυναμίας, της ανικανότητας της κυβέρνησης να τα διαχειριστεί. Το ένα αδιέξοδο προστίθεται στο άλλο. Αντί να λύνονται προβλήματα, προστίθενται", ανέφερε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM", ο κ. Κουμουτσάκος, επισημαίνοντας πως σε μια τέτοια κατάσταση συσσωρευμένων αδιεξόδων, η μόνη λύση είναι η πολιτική αλλαγή.

"Όσο διατηρείται αυτή η κατάσταση των αδιεξόδων τόσο χειρότερο θα είναι για τη χώρα", σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος και πρόσθεσε: "η κυβέρνηση έχει κουράσει κι έχει κουραστεί. Επειδή η κυβέρνηση δεν μπορεί να τ' αντιμετωπίσει αυτά (τα αδιέξοδα), εμείς μιλάμε για εκλογές. Δεν μπορούμε να τις επιβάλλουμε, αλλά δείχνουμε μ' αυτή τη θέση μας τη σοβαρότητα των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η χώρα".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ