ΝΔ: Πρακτικές Βόρειας Κορέας από την κυβέρνηση
Επίθεση προς την κυβέρνηση και την ΕΡΤ εξαπέλυσε με δελτίο Τύπου της η Νέα Δημοκρατία.
Αφορμή, είναι η συνεχής κάλυψη της περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα στη Θράκη από την δημόσια τηλεόραση, σε όλες του τις ομιλίες οι οποίες προβάλλονται με απευθείας συνδέσεις.
Συγκεκριμένα, η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση ότι μετέβαλλε την ΕΡΤ σε «μαγαζί» της, κάνοντας λόγο για "πρακτικές Βόρειας Κορέας".
«Η Ε.Ρ.Τ. ξεπέρασε, σήμερα, το χειρότερο εαυτό της. Προφανώς, στην Κυβέρνηση νομίζουν ότι η Δημόσια Τηλεόραση είναι “μαγαζί” τους» αναφέρεται χαρακτηριστικά.
«Πανικοβλημένοι από τα αδιέξοδα που δημιούργησαν και την κατάρρευσή τους στην κοινωνία αντιγράφουν πρακτικές Βορείου Κορέας», προσθέτει το κόμμα.
«Ας καταλάβουν και οι ίδιοι ότι με τέτοιες πρακτικές εκτίθενται όλο και πιο πολύ στα μάτια της δημοκρατικής ελληνικής κοινωνίας» καταλήγει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.
Δύο νεκροί σε επιθέσεις ουκρανικών drones στη Ρωσία - Πυρκαγιά σε πολυκατοικία στο Κίεβο (vids)
11:55
Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: Μία 24χρονη σερβιτόρα κρατούσε τα πυροτεχνήματα που προκάλεσαν τη φωτιά
11:50
Χατζηδάκης: Λύσεις στα προβλήματα των αγροτών - Δεν κλείσαμε ποτέ την πόρτα του διαλόγου
11:49
Δύο Έλληνες ανάμεσα στο πλήρωμα του ενός εκ των δύο τάνκερ που δέχτηκαν επίθεση με drone: Είναι καλά στην υγεία τους
11:44