ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ.Μητσοτάκης: Εκλογές το συντομότερο δυνατό

Κ.Μητσοτάκης: Εκλογές το συντομότερο δυνατό
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. «Εκλογές όσο πιο γρήγορα, τόσο πιο καλά» είπε χαρακτηριστικά κατά τον χαιρετισμό του σε εκδήλωση εγκαινίων των γραφείων της ΝΟΔΕ, στην Άρτα.

«Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή το συντομότερο δυνατό» τόνισε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κάλεσε τον κόσμο «σε έναν αγώνα, περιοχή – περιοχή, πόρτα – πόρτα».

«Η χώρα χρειάζεται μία κυβέρνηση που θα κάνει την πολιτική υπέρβαση, που θα ανοίξει δρόμους αναπτυξιακούς, που θα πει αλήθειες στον λαό, θα δώσει αισιοδοξία στους πολίτες» υπογράμμισε.

Τον πρόεδρο της ΝΔ στη διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο συνοδεύει ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ στην Άρτα τον υποδέχτηκαν πρώην και νυν βουλευτές από την Ήπειρο, καθώς και στελέχη και φίλοι του κόμματος.

Ο Κυριακός Μητσοτάκης θα μιλήσει απόψε σε πολιτική συγκέντρωση στα Ιωάννινα ενώ αύριο θα έχει συναντήσεις, με τον Μητροπολίτη Μάξιμο, τον περιφερειάρχη Ηπείρου και άλλα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ