Στην Κούβα μεταβαίνει ο Αλέξης Τσίπρας για να τιμήσει τον Φιντέλ Κάστρο
Για την Κούβα αναχωρεί το βράδυ της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να παραστεί, μαζί με ηγέτες κρατών από όλο τον κόσμο, σε εκδήλωση εις μνήμην του Φιντέλ Κάστρο.
Η εκδήλωση (ή «δημόσια λαϊκή συγκέντρωση», όπως ονομάζεται από τις κουβανικές αρχές) θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία της Επανάστασης στην Αβάνα (Plaza de la Revolucion).
Όπως έγινε γνωστό από κυβερνητικές πηγές, το αυριανό πρόγραμμα του πρωθυπουργού (συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήσεις με τους κ.κ. Μοσκοβισί και Κερέ) θα τηρηθεί κανονικά.
Ο κ. Τσίπρας θα επιστρέψει στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Πέμπτης.
ΕΛΛΑΔΑ
Χειροπέδες σε 71χρονο στον Λαγκαδά: Βγήκε στο μπαλκόνι και απειλούσε με όπλα τους γείτονες
09:33
ΕΛΛΑΔΑ
Νέο βίντεο καταγράφει τις τελευταίες στιγμές του 20χρονου που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη (vid&pic)
09:23
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Νέα επιχείρηση του Ισραήλ στο νότιο Λίβανο - Ο Τραμπ προσπαθεί να «χτίσει» συμμαχία για τα Στενά του Ορμούζ
09:20
ΕΛΛΑΔΑ
Χανιά: Στον ανακριτή σήμερα οι συλληφθέντες που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό 17χρονης
09:14
CULTURE