ΝΔ: Να πάρει θέση για Πανούση ο Τσίπρας
Να πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι στις αποκαλύψεις του κ. Πανούση καλεί τον Πρωθυπουργό η ΝΔ .
Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος σχετικά με δηλώσεις στελεχών τη ςκυβέρνησης για τα όσα έχει πει ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισημαίνεται πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να υπεκφεύγει με προσωπικές επιθέσεις που εξαπολύουν τα μέλη της για όσα αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Γ. Πανούσης.
Η ΝΔ χαρακτηριζει αυτές τις επιθέσεις ως “απόδειξη πανικού” και καλεί τη δικαιοσύνη να προχωρήσει την έρευνα το ταχύτερο δυνατό.
“ Ο Πρωθυπουργός οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση για την ουσία της υπόθεσης, για τους ισχυρισμούς του Γ. Πανούση ότι « τον απομάκρυνε για να τον προστατεύσει, για τις αποκαλύψεις που αφορούν στις σχέσεις με την τρομοκρατία, τη δημιουργία παρακράτους και την ύπαρξη νοσηρών κυκλωμάτων” τονίζει η ΝΔ.
Πλήγματα σε βάσεις της Χεζμπολάχ εξαπέλυσε ο ισραηλινός στρατός - Ένας νεκρός και ένας τραυματίας
21:02
Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ιράν στη Γενεύη - «Σημαντική πρόοδο» βλέπει ο ΥΠΕΞ του Ομάν
20:56
Ο εγγονός του Ραούλ Κάστρο συναντήθηκε με αξιωματούχους των ΗΠΑ, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ
20:53
Αγρίνιο: Ισόβια στον 32χρονο δολοφόνο της Δώρας Ναστούλη
20:44