Β. Κικίλιας: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να δραπετεύσει στην Κούβα
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
«Η Νέα Δημοκρατία, μαζί με την πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών, επιθυμεί να κλείσει η αξιολόγηση χωρίς καθυστερήσεις και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη χώρα» αναφέρει ο κ. Κικίλιας και προσθέτει:
Ωστόσο, την πιο κρίσιμη εβδομάδα και ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επαναλαμβάνει μονότονα ότι η Κυβέρνηση διαπραγματεύεται, ο πρωθυπουργός είναι απών.
«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να δραπετεύσει από τις ευθύνες του με ένα ταξίδι στην Κούβα. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για ό,τι υπογράφει. Όσες φορές μίλησαν για κόκκινες γραμμές, για πολιτική συμφωνία, για υπερήφανη διαπραγμάτευση, στο τέλος οι Έλληνες το πληρώσαμε πανάκριβα» σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
Συντάξεις Σεπτεμβρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες των πληρωμών
04:00
Νέες προκηρύξεις τουριστικής εκπαίδευσης: Ποιους αφορούν - Τι πρέπει να γνωρίζετε
03:00
Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα myAGRO για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2026
02:00
Θερινές Εκπτώσεις: Αναλυτικός οδηγός αγορών - Οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
01:00