ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Καραγκούνης: «Οι στόχοι του 2018-2022 δεν βγαίνουν»

Κ. Καραγκούνης: «Οι στόχοι του 2018-2022 δεν βγαίνουν»
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Το μείγμα πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση δυστυχώς οδηγεί σε αδιέξοδα» δήλωσε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο κ. Καραγκούνης τόνισε ότι «η αύξηση φόρων έχει φτάσει σε τέτοια ψηλά επίπεδα που πλέον τα έσοδα του κράτους θα αρχίσουν να μειώνονται. Οι Έλληνες δεν αντέχουν πια και δυστυχώς πληρώνουν τις λάθος πολιτικές και οικονομικές επιλογές της Κυβέρνησης. Πληρώνουν την άστοχη και αποδεδειγμένα αποτυχημένη διαπραγμάτευση του 2015».

«Οι στόχοι του 2018- 2022 δεν βγαίνουν. Παρόλη τη μικρή ανακούφιση χρέους που υπόσχονται οι εταίροι, το βάρος που θα κληθούν να σηκώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι εις αντάλλαγμα, μόνο ανακούφιση δεν θα φέρει στους πολίτες», τόνισε.

«Η Νέα Δημοκρατία θα επιδιώξει την επαναδιαπραγμάτευση των στόχων της συμφωνίας. Η Νέα Δημοκρατία φωνάζει για την άμεση αλλαγή στην οικονομική πολιτική. Η Νέα Δημοκρατία καλεί για μια πολιτική που θα φέρει επενδύσεις, θα ελαφρύνει το φορολογικό βάρος, θα δυναμώσει το τραπεζικό σύστημα. Κάτι που η ίδια είχε καταφέρει στα τέλη του 2014. Οι πολίτες θυμούνται και ξέρουν την πραγματικότητα», υπογράμμισε ο Κώστας Καραγκούνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ