Σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών ζητά ο Λεβέντης
Την ανησυχία του για την αμυντική ικανότητα της Ελλάδας σε ενδεχόμενη απειλή από την Τουρκία, εξέφρασε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Ο Βασίλης Λεβέντης, με επιστολή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητά τη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, προς εξέταση των συνθηκών άμυνας και ασφάλειας της χώρας.
Μάλιστα, μιλώντας το πρωί στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, είπε ότι αν χρειαστεί για να περιφρουρήσουμε την ακεραιότητα των εδαφών μας, να θυσιάσουμε όλοι οι Έλληνες 200 ευρώ κάθε μήνα από μισθό και συντάξεις, για να κάνουμε παραγγελίες νέων αεροσκαφών 5ης γενιάς, παρά τις εκρηκτικές κοινωνικές συνθήκες και πρόσθεσε ότι, δεν αμφιβάλλει πως όλοι οι Έλληνες θα το δεχόντουσαν με ευχαρίστηση.
ΕΛΛΑΔΑ
Δημογλίδου για δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Δεν γνωρίζουμε ξεκάθαρα την αιτία της επίθεσης (vid)
11:32
CULTURE
Όσκαρ 2026: Οι μεγάλες απουσίες από το «In Memoriam» που προκάλεσαν αντιδράσεις
11:31
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Νέος Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ ο Μιχάλης Μαυρόπουλος
11:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ιταλία: Εξήντα τέσσερις διασωθέντες από ναυάγιο στη Λαμπεντούζα - Αγνοείται δίχρονο αγόρι
11:29
ΚΟΣΜΟΣ