Σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών ζητά ο Λεβέντης
Την ανησυχία του για την αμυντική ικανότητα της Ελλάδας σε ενδεχόμενη απειλή από την Τουρκία, εξέφρασε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Ο Βασίλης Λεβέντης, με επιστολή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητά τη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, προς εξέταση των συνθηκών άμυνας και ασφάλειας της χώρας.
Μάλιστα, μιλώντας το πρωί στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, είπε ότι αν χρειαστεί για να περιφρουρήσουμε την ακεραιότητα των εδαφών μας, να θυσιάσουμε όλοι οι Έλληνες 200 ευρώ κάθε μήνα από μισθό και συντάξεις, για να κάνουμε παραγγελίες νέων αεροσκαφών 5ης γενιάς, παρά τις εκρηκτικές κοινωνικές συνθήκες και πρόσθεσε ότι, δεν αμφιβάλλει πως όλοι οι Έλληνες θα το δεχόντουσαν με ευχαρίστηση.
ΧΡΗΜΑ
«Ανάσα» για χιλιάδες εργαζόμενους γονείς - Νέα εξαήμερη άδεια με αποδοχές
13:05
ΚΟΣΜΟΣ
Αφγανός μετανάστης πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση από την αστυνομία μετανάστευσης
13:03
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης: Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στα Στενά του Ορμούζ (vid)
13:02
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Εξάρχου: Στον Κάθετο Διάδρομο βλέπω όλες τις παθογένειες της ΕΕ
12:53
ΕΛΛΑΔΑ