ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βόλος: Κατάληψη σε χώρο που είχε προγραμματισμένη ομιλία ο Γεωργιάδης

Βόλος: Κατάληψη σε χώρο που είχε προγραμματισμένη ομιλία ο Γεωργιάδης
EUROKINISSI

Κατάληψη από ομάδα αναρχικών της εισόδου του κινηματογράφου "Αχίλλειον" όπου ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει το βράδυ της Τρίτης ο Άδωνις Γεωργιάδης οδήγησε σε αναβολή της ομιλίας του.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεώργιαδης ενημερώθηκε από την ασφάλεια ότι αντιεξουσιαστές με κράνη, κουκούλες και σακίδια είχαν καταλάβει την είσοδο έχοντας εγκλωβίσει τον κόσμο και απειλώντας με εκτεταμένα επεισόδια εναντίον του.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, η αστυνομία του εισηγήθηκε να μην προχωρήσει με αποτέλεσμα ο ίδιος να αναγκαστεί να αποχωρήσει.

Παρεμβαίνοντας στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την οργή του για το γεγονός λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "η Ελλα΄δα δεν είναι καμία κανονική χώρα" και κάνοντας λόγο για "φασίστες της άκρας αριστεράς" οι οποίοι δεν μπορούν να εμποδίσουν διά της βίας μια πολιτική εκδήλωση ενός εκλεγμένου βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου.

Τόνισε ότι "στη δημοκρατία υπάρχουν νόμοι που εφαρμόζονται και ελευθερία της έκφρασης" και πρόσθεσε ότι ο ίδιος δεν θέλει να εμποδίσει τους αντιεξουσιαστές να πουν τη γνώμη τους αλλά δεν καταλαβαίνει "γιατί διά της βίας μπορούν να εμποδίσουν εμένα να πω τη γνώμη μου".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ