Κριτική Μπακογιάννη στον Παπαδημητρίου
Κόντρα Παπαδημητρίου – Μπακογιάννη στη Βουλή με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης για το ύψος της φορολογίας και τις επιπτώσεις της στην ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων.
Η αρμόδια τομεάρχης στην παρέμβασή της στη συζήτηση του προϋπολογισμού αναρωτήθηκε με ποια ιδιότητα διατύπωσε την άποψη, ότι η υψηλή φορολογία δεν επηρεάζει την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας ο κ. Παπαδημητρίου -«του ακαδημαϊκού ή του υπουργού;», και αναρωτήθηκε ποια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Το πρόβλημα των επιχειρήσεων είναι η πρόσβασή τους στη χρηματοδότηση και όχι η φορολογία, γι’ αυτό και η κυβέρνηση θα μεριμνήσει για την αποκατάσταση της ομαλής χρηματοδότησης και την ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης», απάντησε ο Δήμος Παπαδημητρίου, καταλογίζοντας της αποσπασματική αναφορά των δηλώσεων του.
Αναφερόμενος στον προϋπολογισμό του 2017 που ψηφίζεται αύριο μετά τα μεσάνυχτα από τη Βουλή, ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης υποστήριξε ότι «έχουμε τον πρώτο αναπτυξιακό προϋπολογισμό γενικής αποδοχής μετά από μια 8ετία».
Νέα σελίδα στις σινοκαναδικές σχέσεις - Κρίσιμες επαφές στο Πεκίνο για Σι και Κάρνι
09:29
Το Filante είναι η νέα διεθνής ναυαρχίδα της Renault
09:21
Πενταετής φυλάκιση για τον πρώην πρόεδρο της Νότιας Κορέας Γιουν - Αντιμέτωπος με άλλες επτά δίκες
09:11
Σπάτα: Πώς οι Κινέζοι «τρύπωναν» σε κινητά μέσω «ψεύτικης κεραίας» σε πορτ μπαγκάζ - Η μέθοδος «SMS Blaster Attack»
09:02