ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αλ. Τσίπρας για τον Π. Καμμένo: «Νόμιζα πως ήταν μπούλης»

Ο Αλ. Τσίπρας για τον Π. Καμμένo: «Νόμιζα πως ήταν μπούλης»
(EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI/φωτογραφία αρχείου)

Ένα περιστατικό από το παρελθόν με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, περιέγραψε ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Νίσυρο.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας, αποκάλυψε πως όταν ήταν φοιτητής και είχε επισκεφθεί το νησί είχε την πρώτη συνάντησή του με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Είχα ξανάρθει στο νησί σας ως φοιτητής θυμάμαι τότε, με μια σκηνή και ένα sleeping bag» επεσήμανε ο Πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Θέλω να σας εκμυστηρευτώ ότι σε εκείνες τις διακοπές- δεν θα το ξέρει ο κ. Καμμένος - αλλά ήταν η πρώτη φορά που τον συνάντησα».

«Τότε, ο Πάνος ήταν ένας πολιτευτής της Δεξιάς. Εγώ ήμουν από μικρός στον χώρο της Αριστεράς και είχα την αίσθηση ότι είναι ένας... μπούλης», είπε χαμογελώντας ο Αλέξης Τσίπρας. « Ένα παιδί, μιας πλούσιας οικογένειας. Και μου έκανε εξαιρετική εντύπωση το γεγονός ότι ήταν ένας πραγματικά λαϊκός άνθρωπος, ζεστός» συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το πλήθος που βρισκόταν από κάτω και παρακολουθούσε τον Πρωθυπουργό ξέσπασε σε γέλια, ενώ και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το χαμόγελό του.

Διαβάστε επίσης:

Αλ. Τσίπρα: Ποιοι τον υποδέχθηκαν στη Νίσυρο (pics)

Αλ. Τσίπρας οργισμένος κατά ΔΝΤ: «Ανόητοι τεχνοκράτες»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ