ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρεις πρώην «φίλοι» του Αλέξη Τσίπρα ξανά μαζί (pics)

Τρεις πρώην «φίλοι» του Αλέξη Τσίπρα ξανά μαζί (pics)
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτιά πήραν τα φλας των φωτογράφων στην παρουσίαση του βιβλίου της πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάντιας Βαλαβάνη, κι αυτό όχι τόσο για το βιβλίο όσο για εκείνους που μετά από το καλοκαίρι του 2015 βρέθηκαν ξανά μαζί!  

Το παρών στην παρουσίαση έδωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος.

ΖΩΗ 1

(Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο Γιάνης Βαρουφάκης αντάλλαξε θερμή χειραψία και χαμόγελα με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ κάθισε δίπλα στον Μανώλη Γλέζο με τον οποίο βρήκε την ευκαιρία να συνομιλήσει για λίγο μαζί του.

ΒΑΡΟΥ 2

(Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ο κ. Βαρουφάκης, ήταν ντυμένος casual και κρατώντας στο χέρι το κράνος του, αντάλλαξε απόψεις με τον πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΑΡΟΥ 3

(Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Την ίδια στιγμή, η Ζωή Κωνσταντόπουλου, πλησίασε τον Μανώλη Γλέζο και τον χαιρέτησε ενώ φωτογραφήθηκε και με την Νάντια Βαλαβάνη.

ΖΩΗ 2

(Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στη παρουσίαση του βιβλίου παραβρέθηκε επίσης, ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος.

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ

(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Άγνωστο παραμένει ακόμα εάν μεταξύ τους είπαν κάτι για τον πρώην «φίλο» τους Αλέξη Τσίπρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ