ΝΔ: Η κυβέρνηση αυτή είναι επικίνδυνη για το λαό και τη χώρα
Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης- αντιπολίτευσης με φόντο τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και όσα έχουν προκαλέσει στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με τους Θεσμούς.
Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της επιτίθεται στην κυβέρνηση αναφέροντας πως η πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι «αλλοπρόσαλλη και τυχοδιωκτική».
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει πως η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει με τους δανειστές της χώρας σε πολυετείς, ανέφικτους δημοσιονομικούς στόχους, που επιφέρουν σκληρά μέτρα λιτότητας, για να πάρει κάποια ελάφρυνση ύστερα από 25 χρόνια και τονίζει:
Στη συνέχεια, μοιράζει ένα επίδομα στους συνταξιούχους, χωρίς να έχει κάνει, όπως τώρα αποδεικνύεται, καμιά συνεννόηση με τους δανειστές και τινάζει στον αέρα τη συμφωνία για την οποία μέχρι χθες πανηγύριζε. Το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο σκληρές απαιτήσεις των δανειστών. Ακόμη μεγαλύτερα βάρη στους απλούς πολίτες. Είναι απολύτως επικίνδυνοι για το λαό και τη χώρα μας.
ΕΟΠΥΥ: Η καταγγελία που οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων
17:53
ΣΤΑΣΥ: Τροποποιήσεις δρομολογίων το Σάββατο (6/12) στο Μετρό με εντολή της ΕΛ.ΑΣ
17:45
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28