Διαπιστευτήρια στους δανειστές δίνει για άλλη μια φορά ο Κ. Μητσοτάκης, σχολιάζει το Μαξίμου
«Ο κ. Μητσοτάκης, για μια ακόμη φορά, δίνει τα διαπιστευτήριά του στους δανειστές», αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, λίγο πριν την έναρξη της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή σχετικά με τις πρόσφατες εξαγελίες Τσίπρα.
Ο κ. Μητσοτάκης, συνεχίζει η ανακοίνωση, «ταυτίζεται πλήρως με το ΔΝΤ και τους ακραίους κύκλους που ζητούν σκληρά μέτρα για την κοινωνία».
Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τονίζει ότι «η ερώτηση είναι μία και ξεκάθαρη: Θα επιλέξει να στηρίξει τους χαμηλοσυνταξιούχους;».
«Ας έχει, τουλάχιστον, το θάρρος της γνώμης του, και να μην να κρύβεται πίσω από το ΔΝΤ», συμπληρώνει, για να τονίσει πως «όλα τα υπόλοιπα είναι υπεκφυγές...».
ΕΛΛΑΔΑ
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις συμπληρωματικές εξετάσεις
02:00
ΧΡΗΜΑ
Πρόγραμμα «Αλλάζω συσκευή»: Μέχρι πότε υποβάλλονται αιτήσεις - Αφορά τουλάχιστον 1.400 επιχειρήσεις
01:00
ΧΡΗΜΑ
ΟΠΕΚΑ: Σε εξέλιξη οι αιτήσεις οικονομικής ενίσχυσης οικογενειών σε ορεινές περιοχές
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Η Γερμανία ξεκινά την παραγωγή 5.000 drones μεγάλου βεληνεκούς για την Ουκρανία
23:56
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ