Σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς ο Ιερώνυμος
Την πόρτα της Βουλής, αλλά όχι για τον καθιερωμένο αγιασμό περνάει την ερχόμενη εβδομάδα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Αρχιεπίσκοπος θα παραστεί στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, την ερχόμενη Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, με αντικείμενο τον ρόλο της Εκκλησίας στη διατήρηση της εθνικής ταυτότητας στον ελληνισμό της διασποράς.
Είναι η πρώτη φορά που ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας έρχεται σε συνεδρίαση της Βουλής και αυτό από μόνο του ως γεγονός έχει ενδιαφέρον.
Την πρόσκληση απηύθυνε ο πρόεδρος της επιτροπής, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης που φαίνεται να διατηρεί καλές σχέσεις με την Εκκλησία. Στην ίδια συνεδρίαση θα παραστεί και ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος.
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Στον τελικό ο Μίλτος Τεντόγλου - «Πέταξε» στα 8.26μ
14:17
Παραμένει ακριβό το TTF - Δύσκολη υπόθεση η αναπλήρωση των αποθεμάτων στην Ευρώπη
14:11
«Αγώνας δρόμου» για τη φοιτητική κατοικία: Ο «χάρτης» με τις πιο οικονομικές περιοχές στην Ελλάδα
14:10
Πάτρα: Με κατάγματα το 2,5 χρονών παιδί που έπεσε από ύψος τριών μέτρων σε δέντρο και σώθηκε
14:02