ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς: Εκλογές φαντασιώνεται ο κ. Μητσοτάκης

Ν. Παππάς: Εκλογές φαντασιώνεται ο κ. Μητσοτάκης

Δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές... Εκλογές θα γίνουν το 2019" δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς και απέδωσε τα σενάρια στις επιδιώξεις της αντιπολίτευσης.

"Εκλογές φαντασιώνεται ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος επαναφέρει το αίτημα κάθε τόσο για να τιθασεύσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα" είπε μεταξύ άλλων στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Εκτίμησε ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει γρήγορα και προς το συμφέρον των ελληνικών θέσεων σημειώνοντας ότι και πάλι θα είναι αποτέλεσμα διαπραγματεύσης και πολιτικής λύσης.

Ανέφερε πως ο κ. Σόιμπλε και το ΔΝΤ βρίσκονται στην ίδια γραμμή ενώ ερωτηθείς εάν η κ. Μέρκελ είπε στον πρωθυπουργό κατά τη συνάντησή τους ότι χωρίς το ΔΝΤ δεν θα προχωρήσει το ελληνικό πρόγραμμα είπε πως "λιγοστεύουν όλο και περισσότερο όσοι υποστήριζαν ότι χωρίς το ΔΝΤ δεν μπορεί να υπάρξει το ελληνικό πρόγραμμα".

Τόνισε πως η κυβέρνηση έχει με τις πολιτικές της ως προτεραιότητα να βοηθήσει όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα κια αυτό φαίνεται αφού πέτυχε να απαλλάξει τους πολίτες από τα 20 δις με τα οποία είχε δεσμευθεί η ΝΔ.Υπενθύμισε την ρύθμιση των 100 δόσεων, την πρόσβαση στο πρόγραμμα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Τόνισε ακόμη ότι έχει αρχίσει και μειώνεται σημαντικά η ανεργία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ