ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυση στον Π. Πολάκη καταθέτει ο Άδ. Γεωργιάδης και η σύζυγός του

Μήνυση στον Π. Πολάκη καταθέτει ο Άδ. Γεωργιάδης και η σύζυγός του
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Για λάσπη και προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με όσους υποστηρίζουν ότι του έγινε τηλεφώνημα από τις Βρυξέλλες πριν αλλάξει στάση η ΝΔ στη Βουλή για το βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους, ψηφίζοντας τελικά«Παρών» αντί για «Ναι».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι, κατηγόρησε τους υπουργούς Νίκο Παππά και Παύλο Πολάκη ότι συνέβαλαν μέσω Twitter στη διαστρέβλωση των όσων είπε ο ίδιος το πρωί του Σαββάτο.
Όπως διευκρίνισε, αυτό που είπε το Σάββατο ήταν ότι την παραμονή της ψηφοφορίας στη Βουλή υπήρχε επικοινωνία με το πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη που ήταν στις Βρυξέλλες για να καθοριστεί η στάση της παράταξης στη Βουλή.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο, έλαβε διαστάσεις το βράδυ της Κυριακής, όταν το Μέγαρο Μαξίμου κατηγόρησε τη ΝΔ για αλλαγή γραμμής «μετά από τηλεφωνήματα ακραίων κύκλων των δανειστών» που έδωσαν τη σχετική εντολή.

Παράλληλα, το Μάξιμου κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι μετά τις οξύτατες εσωτερικές αντιδράσεις αναγκάζεται να ψηφίσει «Ναι» σήμερα στη Βουλή για τη δεύτερη εξαγγελία Τσίπρα, δηλαδή την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά που δέχονται το βάρος της προσφυγικής κρίσης.

Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ακόμα ότι θα μεταβεί σήμερα στην Εισαγγελία μαζί με την σύζυγό του για να καταθέσουν μήνυση εναντίον του κ. Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμηση, αναφορικά με τους ισχυρισμούς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ότι τηλεφωνούσαν και για διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ