ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για Παππά: Στη γκαιμπελική προπαγάνδα είναι ασυναγώνιστος

ΝΔ για Παππά: Στη γκαιμπελική προπαγάνδα είναι ασυναγώνιστος

Επίθεση κατά του Νίκου Παππά εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τα όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

«Ο πολιτικός-σύμβολο της διαπλοκής επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, επανήλθε», αναφέρει στην αρχή της η ανακοίνωση η οποία συνεχίζει επιθετικά: «Αφού ταλαιπώρησε τη χώρα και τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού κλάδου, με τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του, οι οποίες ναυάγησαν, τώρα επιστρατεύεται ξανά από τον κ. Τσίπρα».

«Προφανώς, γιατί στην γκαιμπελική προπαγάνδα είναι ασυναγώνιστος. Ας συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει πλέον κανένας Έλληνας που να πιστεύει τα ψέματά του», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η απάντηση του Νίκου Παππά

«Η ΝΔ δεν δικαιούται να μιλά ούτε για τη διαπλοκή, την οποία με συνέπεια εξέθρεψε, υπηρέτησε και διόγκωσε, ούτε περισσότερο για τον Γκαίμπελς. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, απαντώντας στην επίθεση της Νέας Δημοκρατίας.

«Αντίθετα, με αφορμή τη -συνεπή προς τις εκλεκτικές της συγγένειες με το κόμμα του κ. Σόιμπλε- στάση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη στο θέμα της 13ης σύνταξης, ο ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα να μιλά για Εφιάλτες» προσθέτει στην απάντησή του ο κ. Παππάς και καταλήγει με το υστερόγραφο: «Ελπίζουμε να μην υπαγορεύτηκε από το Βερολίνο και αυτή η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης», καταλήγει ο Νίκος Παππάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ