Επίθεση στον Κουμουτσάκο: 30 γαλάζιοι βουλευτές ρωτούν γιατί δεν έχουν συλληφθεί οι δράστες
Αδικαιολόγητη και πρωτοφανή καθυστέρηση στην ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών της επίθεσης εναντίον του Γιώργου Κουμουτσάκου, διαπιστώνουν 30 βουλευτές της ΝΔ που καλούν την κυβέρνηση να πάρει ξεκάθαρη θέση και να δράσει αποτελεσματικά απέναντι στα περιστατικά βίας.
Οι γαλάζιοι βουλευτές υποστηρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσπειρε ανέμους γιατί απέφευγε συστηματικά τα προηγούμενα χρόνια να καταδικάζει τις επιθέσεις και την άσκηση οποιασδήποτε μορφής βίας εναντίον πολιτικών προσώπων, δικαιολογώντας, έμμεσα και άμεσα, πράξεις βίας για μικροκομματικούς και ευτελείς σκοπούς.
«Σήμερα οι άνεμοι μετατράπηκαν σε θύελλες και απειλούν την κοινωνία αλλά και τη δημοκρατία», αναφέρουν και σημειώνουν πως παρά το γεγονός ότι ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε προαναγγείλει συλλήψεις, αυτό δεν έγινε, ενώ η Πολιτεία αποδεικνύεται αναποτελεσματική, ακόμα και σε περιπτώσεις που είναι πανελληνίως γνωστοί οι δράστες ποινικά κολάσιμων πράξεων.
SPONSORED
«Πικρή ήττα»: Πώς σχολίασε ο Γερμανός ΥΠΕΞ την μη εκλογή στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
14:41
Ναύπακτο: Η τρελή πορεία του ΙΧ - Χτύπησε 6 οχήματα, 2 καταστήματα - Πήραν το δίπλωμα του 75χρονου
14:33
Έκθεση KPMG: Η Ελλάδα πρώτη στην ΕΕ-27 στη μείωση της κατανάλωσης παράνομων τσιγάρων και το 2025
14:33
Η Κάρπαθος σε διεθνές ταξιδιωτικό αφιέρωμα: Αυθεντικές εμπειρίες και «αληθινή ελληνική ατμόσφαιρα»
14:30