Ένωση Κεντρώων: Οικουμενική τώρα ή εκλογές
Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Ένωσης Κεντρώων περιείχε εκτός από ευχές προς τους πολίτες και ένα μήνυμα προς τους κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη.
Τους καλεί να συμβάλλουν στο να γίνει αμέσως μια οικουμενική κυβέρνηση, διαφορετικά, όπως αναφέρει, να βαδίσει η χώρα σε εκλογές.
«Τα φετινά Χριστούγεννα είναι δύσκολα για μεγάλο αριθμό Ελλήνων, ιδιαίτερα για τους άνεργους, τους γέροντες συνταξιούχους και αυτούς που υποχρεώθηκαν να αναχωρήσουν στο εξωτερικό.
Η Ένωση Κεντρώων καλεί τον κ. Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη, να αφήσουν τις άσκοπες κοκορομαχίες και τις ανούσιες συγκρούσεις και να συμβάλλουν στο να γίνει αμέσως μια οικουμενική κυβέρνηση, διαφορετικά να βαδίσουμε προς εκλογές τίμιες, χωρίς ψέματα και υπερβολές, γιατί τα επόμενα λάθη θα είναι ανεπίτρεπτα και λίαν επικίνδυνα για τη χώρα. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Ένωσης Κεντρώων.
SPONSORED
Παγκόσμια ανησυχία από την έξαρση σπάνιου στελέχους του Εμπόλα στο ΛΔ Κογκό
18:27
Τουρκία: Πέθανε ο αδερφός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου που είχε δεχθεί πυροβολισμό
18:18
UKMTO: Ποιο είναι το κέντρο που καλούν τα πλοία που δέχονται επίθεση στο Ορμούζ
18:09
Μέση Ανατολή: Στην κεντρική επιτροπή της Φατάχ εξελέγη ο μεγαλύτερος γιος του Μαχμούντ Αμπάς
17:57