Αύριο στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες για 2014 και 2015
Στον Εισαγγελέα Εφετών διαβίβασε η Βουλή τους φακέλους του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη για το αδίκημα της ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες και του τέως βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα για μη υποβολή δήλωσης, ενώ αύριο δίνονται στη δημοσιότητα οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης όλων των πολιτικών προσώπων.
Σύμφωνα με την πρόεδρο της επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου, διευκρινίσεις ζητήθηκαν κι από άλλους υπόχρεους με τους ορκωτούς λογιστές να συντάσσουν ατομικές εκθέσεις ελέγχου για κάθε ελεγχόμενο.
Είναι η πρώτη φορά που τα πόθεν έσχες δίνονται στη δημοσιότητα σε περίοδο που η Βουλή είναι κλειστή λόγω των εορτών. Αφορούν στα έτη 2014 (χρήση 2013) και 2015 (χρήση 2014).
Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των προσώπων θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής όπου και θα παραμείνουν για ένα (1) έτος και συγκεκριμένα έως και τις 28 Δεκεμβρίου 2017.
Απάτη-ΕΦΚΑ: Την Κυριακή απολογείται ο Καμπούρης, η σύζυγος του και οι συγκατηγορούμενοι του
15:47
Ανάκληση αδειών σε γήπεδα του δήμου Παγγαίου μετά τον θάνατο του 16χρονου ποδοσφαιριστή
15:45
Διακινούσαν πλαστά έγγραφα στο κέντρο της Αθήνας – Οι «άτυποι ξενώνες» στον Βύρωνα
15:39
Πέθανε η θρυλική φωνή της R&B Φρέντι Τζάκσον σε ηλικία 70 ετών
15:28