Γεροβασίλη: Είμαστε κοντά στο κλείσιμο της αξιολόγησης
Την άποψη ότι «είμαστε κοντά στο κλείσιμο της αξιολόγησης», εξέφρασε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, μετά την παράδοση τμήματος της Ιονίας Οδού.
Όπως πρόσθεσε, «παρά τις δυσοίωνες συζητήσεις αυτού του διαστήματος και την καταστροφολογία που την έχουμε συνηθίσει, αυτό το χρονικό διάστημα, η διαπραγματευτική θέση της χώρας μας έχει δυναμώσει». Μάλιστα, όπως τόνισε, «έχουμε πολλούς περισσότερους Ευρωπαίους συμμάχους και εννοώ από τους θεσμούς».
Παράλληλα, η Όλγα Γεροβασίλη υπογράμμισε, ότι «ακόμη και σήμερα υπήρξαν θετικές δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων και έτσι βλέπουμε ότι είμαστε πολύ κοντά στο κλείσιμο της αξιολόγησης με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το σχέδιο που έχουμε χαράξει και ακολουθούμε».
Όπως εξήγησε, «αυτό το σχέδιο αναφέρεται στην ποσοτική χαλάρωση και στα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος», ενώ πρόσθεσε ότι «εκκρεμεί η συζήτηση για τα μεσομακροπρόθεσμα μέτρα για το χρέος».
ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών διορθώσεων για ΕΑΕ 2024 και 2025 και υποβολής φωτογραφιών για ΕΑΕ 2025
23:11
ΟΙ ΕΞΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΗΠΑ-ΙΡΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: Οι επτά φορές που ο Ντόναλντ Τραμπ κλιμάκωσε τη στρατιωτική επιθετικότητα στη δεύτερη θητεία του
23:00
Τουρκία: Ακυρώθηκαν οι αποψινές πτήσεις προς Τεχεράνη από την Κωνσταντινούπολη
22:54
Μωρό στη Λάρισα χτύπησε το κεφάλι του στο μπάνιο – Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο
22:47