ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μητσοτάκης δεσμεύεται για δραστική μείωση των φόρων

Ο Μητσοτάκης δεσμεύεται για δραστική μείωση των φόρων
EUROKINISSI

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «οι δυνατότητες της Ελλάδας είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές των σημερινών κυβερνώντων», ενώ κάνει λόγο και για ανάγκη πολιτικής αλλαγής και δεσμεύεται για δραστική μείωση των φόρων.

«Η σημερινή κυβέρνηση έχει μετατρέψει τη δική της αποτυχία σε αποτυχία της χώρας. Αυτό είναι μια επικίνδυνη αντίληψη που πρέπει να ανατρέψουμε», αναφέρει σε άρθρο του στην εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”, ο πρόεδρος της ΝΔ.

Προσθέτει όμως ότι «οι δυνατότητες της Ελλάδας είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές των σημερινών κυβερνώντων. Η δημιουργικότητα, η νοικοκυροσύνη, το ταλέντο των πολιτών της είναι αναμφισβήτητα. Σε αυτά πρέπει να στηριχθούμε για να κάνουμε ξανά την Ελλάδα δυνατή και περήφανη. Αυτός θα είναι ο μεγάλος μας στόχος τη χρονιά που έρχεται: Το 2017 να αρχίσει να αλλάζει η ψυχολογία των Ελλήνων».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει την ανάγκη πολιτικής αλλαγής και νέας κυβέρνησης «με σχέδιο που θα ξεκολλήσει τη χώρα». Σχέδιο, που διαβεβαιώνει ότι το έχει η Νέα Δημοκρατία. «Έχει όμως συγκεκριμένες δεσμεύσεις και θα στηριχθεί σε τέσσερις βασικούς πυλώνες», προσθέτει ο Κ. Μητσοτάκης, διευκρινίζοντας ότι οι πυλώνες είναι η δραστική μείωση των φόρων, η επιτάχυνση των αλλαγών στην οικονομία και στο κράτος, η ενίσχυση της ρευστότητας στην οικονομία και η επέκταση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος σε κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη. «Στο νέο ξεκίνημα για τη χώρα μας κανένας δεν θα μείνει πίσω», διαβεβαιώνει ο Κ. Μητσοτάκης.
«Η πρόσκλησή μας αφορά όλους τους Έλληνες. Από όπου και αν προέρχονται, ό,τι και αν ψήφιζαν στο παρελθόν.

έπειτα από μια περίοδο έντασης και διχασμού είναι καιρός να ενώσουμε δυνάμεις σε μια εθνική προσπάθεια», τονίζει στο άρθρο του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία, προσθέτοντας : «Αυτό που πέτυχαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας μπορεί και πρέπει να το πετύχει και η δική μας γενιά. Αυτό είναι το νέο πατριωτικό όραμα που θέλω να υπηρετήσω. Να κάνουμε ξανά την Ελλάδα δυνατή και περήφανη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ