Το ευχάριστο απρόοπτο στον περίπατο του Πρ. Παυλόπουλου (pics)
Στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην Προεδρική Φρουρά, έδωσε το παρών σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο Προκόπης Παυλόπουλος, έφτασε στην Προεδρική Φρουρά, περπατώντας, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που τον σταμάτησαν προκειμένου να τον χαιρετήσουν και να του ευχηθούν για τη νέα χρονιά.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τους χαιρέτησε όλους, ενώ σταμάτησε να περπατά όταν αντίκρισε δύο μωρά στα καρότσια τους. Ο κ. Παυλόπουλος, συνομίλησε με τους γονείς των παιδιών και χάιδεψε στοργικά τα δύο χαριτωμένα βρέφη.
(Πηγή φωτογραφίας EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
(Πηγή φωτογραφίας EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Έπειτα από αυτή τη μικρή αλλά ευχάριστη διακοπή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνέχισε για την κοπή της πίτας στην Προεδρική Φρουρά.
(Πηγή φωτογραφίας EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
(Πηγή φωτογραφίας EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
SPONSORED
Επίδομα ηλεκτρικού ρεύματος: Πόσο πιθανό είναι αυτό το σενάριο - Τα 8 μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ
02:00
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε «ταμείο» έως και τις 15 Μαΐου
01:00
Πανελλήνιες 2026: Tο πρόγραμμα των εξετάσεων σε Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια
00:30
Ο Τραμπ θέλει να κάνει τη Βενεζουέλα την... 51η πολιτεία των ΗΠΑ
23:57