ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου-Ερντογάν για το χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη

Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου-Ερντογάν για το χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τη βάρβαρη τρομοκρατική ενέργεια στο club Reina στην Κωνσταντινούπολη που στοίχισε τη ζωή σε 39 ανθρώπους. 

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που έγινε στις 21:45 το βράδυ της Δευτέρας, ο κ. Παυλόπουλος εξέφρασε τον αποτροπιασμό και την απερίφραστη καταδίκη του ιδίου και του Ελληνικού Λαού για την χθεσινή βάρβαρη τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη καθώς και τα θερμά συλλυπητήρια προς τον Τουρκικό Λαό και ιδίως προς τις οικογένειες των τραγικών θυμάτων.

Επιπλέον, ο κ. Παυλόπουλος διαβεβαίωσε εκ νέου τον κ. Ερντογάν ότι στον κοινό αγώνα κατά της τρομοκρατίας τίποτα δεν μπορεί και δεν πρέπει να χωρίζει την Ελλάδα και την Τουρκία.

Μάλιστα, ο κ. Παυλόπουλος τόνισε στον κ. Ερντογάν πως όλοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση συμπαρίστανται ειλικρινώς και εμπράκτως για να εξουδετερωθεί κάθε μορφής τρομοκρατία και πρωτίστως η βάρβαρη τζιχαντιστική τρομοκρατία που διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ