ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα του Π. Πολάκη με τον Γ. Παπανδρέου

Κόντρα του Π. Πολάκη με τον Γ. Παπανδρέου

Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και τον Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, με αφορμή το δημοσίευμα του Guardian για την κατάσταση στα ελληνικά νοσοκομεία.

Η κόντρα ξεκίνησε με ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, με την οποία ασκούσε δριμεία κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου για την περίοδο που ήταν Πρωθυπουργός και «έφερε το ΔΝΤ» στη χώρα.

Η αντίδραση από το Κίνημα

Άμεση ήταν η απάντηση από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στα σχόλια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

«Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, αντί να ασχοληθεί με την κορύφωση της εξαθλίωσης της Δημόσιας Υγείας επί των ημερών του, με την ευκαιρία σχετικού δημοσιεύματος της Guardian, χυδαιολογεί για μια ακόμη φορά με τρόπο χρυσαυγίτικο κατά του Προέδρου του Κινήματος, Γιώργου Α. Παπανδρέου», αναφέρει το Κίνημα στην ανακοίνωση και προσθέτει:

Δεδομένου ότι το μοναδικό έργο που παράγει και για το οποίο χαίρει της εμπιστοσύνης του κ. Τσίπρα είναι ο κατά συνήθεια τραμπουκισμός και η κατ’ επάγγελμα ύβρις, θα ήταν περιττό να περιμένουμε τον εκπολιτισμό, την απαλλαγή, ή έστω την επαναφορά του στα κανονικά του καθήκοντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ