ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Η μόνη αρμοδιότητα του Μαυραγάνη είναι οι διορισμοί

Ποτάμι: Η μόνη αρμοδιότητα του Μαυραγάνη είναι οι διορισμοί

Στο στόχαστρο του Ποταμιού μπαίνει ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης για τον οποίο αναφέρει ότι αν και δεν έχει αρμοδιότητες, διόρισε και απέσπασε 15 υπαλλήλους «μοιράζοντάς» τους στις γιορτές και υπερωρίες.

«Είναι υφυπουργός. Δεν έχει αρμοδιότητες. Διόρισε όμως & απέσπασε 15 υπαλλήλους! Και στις γιορτές τους μοίρασε και 532 ώρες υπερωρίες!», τουΐταρε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ το θέμα φέρνουν με ερώτηση τους στη Βουλή ο Γιώργος Αμυράς και ο Κώστας Μπαργιώτας.

Όπως αναφέρουν οι δύο βουλευτές στην ερώτηση τους, ο νέος υφυπουργός Υποδομών Νίκος Γ. Μαυραγάνης αμέσως μετά την ορκωμοσία του προχώρησε στη στελέχωση του πολιτικού γραφείου του, με αποσπασμένους, ειδικούς συμβούλους και μετακλητούς υπαλλήλους. Εκτός από την πολυάριθμη στελέχωση του γραφείου του, προσθέτουν, συγκρότησε συνεργείο για απογευματινή υπερωριακή απασχόληση.

«Συνολικά 15 άτομα διορισμένα ή αποσπασμένα στο γραφείο του θα εργάζονταν κατά τον μήνα Δεκέμβριο 532 (!) ώρες επιπλέον του κανονικού ωραρίου. Δηλαδή, απογεύματα, νύχτες, σαββατοκύριακα αλλά και στις αργίες των Χριστουγέννων για να υποστηρίξουν στο έργο του έναν υφυπουργό στον οποίο δεν έχει ανατεθεί κανένα έργο», αναφέρουν και σημειώνουν πως ο συγκεκριμένος υφυπουργός δεν έχει υπογράψει ουδεμία απόφαση ή άλλη διοικητική πράξη από την ανάληψη των καθηκόντων του μέχρι σήμερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ